Nieuwe klant

Bent u nog geen klant? Schrijf u dan in.
Wij leveren alleen aan wederverkopers.

Inschrijven als nieuwe klant


Back to the essentials


Ontdek het nieuwe eco-friendly merk Native Spirit
®

Native Spirit® is ontstaan met de intentie om een trendy merk te lanceren met kwaliteitsvolle en duurzame kledingstukken, gemaakt van geryclede, biologische en/of natuurlijke materialen.  

Native Spirit® heeft in het bijzonder aandacht gegeven aan kleurtinten: Vulkaan-en maangrijs, schakeringen van oceaanblauw, tinten van amazonegroen, zachte fruitkleurtjes, etc. Het zijn stuk voor stuk kleuren die terug te vinden zijn in de natuur en die inspiratie gaven voor de kleuren waarin het assortiment van Native Spirit® bestaat. 

Het assortiment van het merk Native Spirit® bevat artikelen met labels zoals GOTS (Global Organic Textile Standard), GRS (Global recycled Standard), RCS, RCS Blended (Recycled Content Standard), OCS 100, OCS Blended (Organic Content Standard) en/of OEKOTEX. Slechts enkele geselecteerde dealers mogen Native Spirit® aanbieden aan hun klanten. Textiel Groep Holland is er hier 1 van. 

Klanten die een artikel van Native Spirit® kopen, zijn zij verplicht om het te voorzien van een logo, beeldmerk of andere reclame uiting alvorens het te verkopen.

Ontdek nu Native Spirit®
De eco-friendly NO LABEL collectie!