Payper

Nieuwe klant

Bent u nog geen klant? Schrijf u dan in.
Wij leveren alleen aan wederverkopers.

Inschrijven als nieuwe klant

Custom made

Zoals elk bedrijf heeft ook TGH zijn specialiteit; namelijk het vervaardigen van custom-made kleding. Wij maken bijna elk kledingstuk zoals T-shirts, polo’s, sweaters, jassen, broeken, caps & handdoeken custom-made; in uw eigen kleur, in uw model en met uw eigen label.  Ook de decoraties als bedrukkingen en/of borduringen en eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor u verzorgen.

Ontwerp voorbeelden


Hoe gaat het in zijn werk

1) U kunt altijd bij ons langskomen om uw ideeën te bespreken, maar u kunt uw wensen natuurlijk ook via e-mail aan ons bekend maken. Aan de hand van uw wensen gaan wij verder met het maken van een digitaal ontwerp.

2) Na goedkeuring van de ontwerpen maken wij een offerte voor de gewenste afnames. Wij kunnen, indien u wenst, met u meedenken voor het ontwerp en de materiaalkeuze voor uw kleding.

3) Als de offerte wordt goedgekeurd worden er eerst, labdips – bedrukkingen – labels – kleurstalen etc. gemaakt, na goedkeuring hiervan worden monsters gemaakt. 

4) Deze monsters krijgt u altijd voorafgaande de productie te zien en kunnen, indien nodig, nog worden gewijzigd alvorens de productie begint. Als er wijzingen aangebracht moeten worden, wordt dit aan onze fabriek doorgegeven en worden er opnieuw monsters gemaakt.

5) Na goedkeuring monster(s) zal de productie in werking gezet worden, de levertijd is dan ca. 6-8 weken* voor EU producties, ca. 14-16 weken* voor Verre Oosten producties. *uitzonderingen kunnen voorkomen.

6) Na de productie wordt alles verzonden of via vrachtwagen, boot of vliegtuig.

Vraag offerte aan