NAAR
DE
WEBSHOP

Textiel Groep Holland / Over ons..

Het begon in 2003 als Navy textiles BV, wat nog steeds de naam is die bij de KvK staat ingeschreven, wat later werd veranderd in 2010 omdat veel mensen nog steeds dachten dat we alleen maar navy kleding verkochten of dat we een onderdeel van de Nederlandse marine waren.
TGH is opgericht in 2003 door Bart Oerlemans die voordien bij 2 andere textielgroothandels werkte, waar hij bij de laatste van deze (Cofra NV te Lommel in België)
Marc Matheuwsen en Marcel Winters heeft leren kennen. Marc kwam bij TGH werken in 2004 en Marcel kwam in dienst na 2006 om de boekhouding over te nemen.

Tegenwoordig levert TGH aan vele wederverkopers van promotionele textiel en werk- bedrijfskleding alsook aan specialistische groothandels, markthandelaren en de retail en heeft een vast klantenbestand van ca. 1.200 klanten in Nederland, België, Duitsland. 
De custom-made producties vanuit Polen, Portugal, Pakistan, China en Bangladesh nemen een steeds groter deel van het bedrijf in en groeien hard. Dit heeft vooral te maken met de goede prijs- kwaliteit verhouding en de fijne samenwerking met onze klanten.

Bent u benieuwd naar de ruime mogelijkheden op het gebied van custom-made, neem dan contact met ons op!


Bedrijfsvideo


 

Offerte

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwe klant

Bent u nog geen klant? Schrijf u dan in.
Wij leveren alleen aan wederverkopers.

Inschrijven als nieuwe klant

Nieuwsbrief

We houden u op de hoogte van onze nieuwe producten.

Inschrijven nieuwsbrief