Nieuwe klant

Bent u nog geen klant? Schrijf u dan in.
Wij leveren alleen aan wederverkopers.

Inschrijven als nieuwe klant


GESCHIEDENIS


Payper is geboren vanuit een idee van de familie Valentini, geïnspireerd op het leven van hun vriend die als piloot op reddingsvluchten gewerkt had. Dit bracht hen op het idee om workwear en corporate wear te gaan produceren, speciaal ontworpen om te zorgen dat wie werk- en bedrijfskleding draagt zich soepel kan bewegen, goed beschermd is, maar toch gekleed gaat met oog voor esthetiek, typisch voor de Italian style.

De enorme groei van het bedrijf en de voortschrijdende specialisatie hebben in 2003 geleid tot het ontstaan van Industrial Wear, met als doel de opgedane ervaring te industrialiseren, de catalogus uit te breiden met nieuwe producten, de diensten te versterken en nieuwe markten te veroveren.
In 2006, na de distributie in heel Italië te hebben bereikt, startte het bedrijf met de ontwikkeling van de export, waarbij binnen een paar jaar tijd de belangrijkste Europese markten werden bereikt.

De catalogus omvat tegenwoordig meer dan tweeduizend producten, gekwalificeerd door octrooien talrijke certificeringen en wordt jaarlijks uitgebreid met meer dan vijftig nieuwe creaties afkomstig van de Italiaanse afdeling R&D, die altijd op zoek blijft naar nieuwe oplossingen, zowel esthetisch als functioneel. De productie wordt beheerd en is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, uitgevoerd door eigen medewerkers op de verschillende technische afdelingen verspreid over de hele wereld.


PAYPER, CREATIVITEIT, ONDERZOEK, ONTWIKKELING

Payper is een Italiaans en tegelijkertijd internationaal bedrijf, dat een enorme ervaring heeft opgebouwd op het gebied van modelontwikkeling, aanlevering van grondstoffen en productie van professionele en vrijetijds- en werkkleding, met een duidelijke doelstelling: de prestaties van de werknemers niet alleen veiliger en praktischer maken, maar ook wat meer charme te verlenen. Elke stap in het bedrijfsproces wordt bepaald door duidelijke keuzes op het gebied van kwaliteit. De controle over het gehele productieproces, van het ontwerp tot aan de logistiek, garandeert daardoor een hoge en duurzame kwaliteitsstandaard.
De collecties van Payper zijn ontworpen door het creatieve en ervaren Italiaanse R&D  team. Van het onderzoek tot de stijlbepaling, de productontwikkeling en de confectie, wordt het hele proces tot in het kleinste detail op de voet gevolgd.

De productie vindt plaats bij partnerbedrijven in verschillende delen van de wereld en is gecertificeerd volgens de internationale criteria op het gebied van bescherming, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze technische afdelingen, verspreid over de verschillende productiegebieden en bemand met eigen professionele medewerkers, verzekeren in volledige synergie met de Italiaanse afdeling Lab&Quality dat de productiestandaards en de werkomstandigheden gerespecteerd worden.


PAYPER INDUSTRIE 4.0
Payper is voortdurend alert voor technologische innovaties, en neemt daardoor binnen de sector een hoge positie in tussen de topspecialisten van Europa. In het nieuwe hoofdkantoor, geopend in 2017, heeft Payper een aantal uiterst geavanceerde logistieke oplossingen geïmplementeerd, die het logistieke beheer integreren met de allernieuwste robottechnologiëen op het gebied van de productie. Deze combinatie garandeert de milieuvriendelijkheid, draagt bij tot een leefbare werkomgeving voor de medewerkers en verbetert tegelijkertijd de orderdoorlooptijd en de productiviteit. Het gehele proces is zodanig gecodificeerd dat de foutmogelijkheden tot nul gereduceerd zijn.